Gestopte Davy Pröpper duikt op bij amateurs van GVVV

19 mei 2022, 20:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Davy Pröpper is donderdagavond opgedoken op het trainingsveld van GVVV, zo meldt De Gelderlander. De club van trainer Gery Vink biedt de gestopte voetballer de kans om aan zijn conditie te werken.

Dat Pröpper gaat meetrainen bij de tweededivisionist, betekent niet dat hij zijn carrière nieuw leven inblaast. "Er zullen de komende periode misschien wel vaker spelers meetrainen", aldus Vink, die aangeeft dat het meetrainen van Pröpper een vriendendienst is.

Pröpper zette aan het begin van het kalenderjaar onverwacht een punt achter zijn loopbaan als profspeler. De voormalig Oranje-international lag nog voor anderhalf jaar vast bij PSV, maar besloot zijn contract in te leveren omdat hij kampte met motivatieproblemen.

"In de periode dat ik in het buitenland zat, merkte ik dat ik het plezier in het voetbal langzaam verloor. Ik vond het ontzettend lastig de discipline op te brengen die nodig is om optimaal te presteren en mijn leven helemaal te laten bepalen door het drukke voetbalschema", liet hij weten via de officiële kanalen van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen