LIVE: dominant PSV wint erg gemakkelijk op bezoek bij VVV (gesloten)

LIVE: dominant PSV wint erg gemakkelijk op bezoek bij VVV (gesloten)

11-04-2021 16:05 Laatste update: 16:23
176

Omdat AZ zaterdagavond een 2-0 overwinning boekte op Sparta, is PSV de tweede plek in ieder geval voor even kwijt. Om die tweede positie terug te veroveren, moeten de Eindhovenaren zondag een overwinning boeken op bezoek bij VVV-Venlo. De aftrap staat gepland om 14.30 uur en VoetbalPrimeur doet live verslag.

Door de winstpartij van AZ, staat PSV voor het treffen met VVV drie punten achter op de Alkmaarders. De formatie van Roger Schmidt heeft dus nog een duel tegoed en kan bij een overwinning op VVV op hetzelfde puntenaantal als AZ (61) komen. PSV heeft alleen een beter doelsaldo. Het behalen van de tweede plek is voor PSV cruciaal: de nummer twee van de Eredivisie mag namelijk in de voorronde van de Champions League instromen.

Wedden

Meer odds

Ook voor VVV is het behalen van een resultaat erg belangrijk, in de strijd om degradatie. De Venlonaren staan op doelsaldo boven de degradatiezone. VVV heeft al negen competitieduels op rij verloren, waardoor er geen overvloed aan vertrouwen is bij de thuisploeg.

Eerder dit seizoen stonden PSV en VVV al tegenover elkaar in het Philips Stadion. Ondanks dat VVV eerst nog op voorsprong kwam, won PSV met 4-1. Philipp Max, Olivier Boscagli, Cody Gakpo en Adrian Fein waren toen de doelpuntenmakers bij PSV.