Pratto
Volledig scherm
Pratto © Pim Ras Fotografie

Pratto mocht weg van Advocaat: ‘Wil daar niet over jokken’

De deze winter overgekomen Lucas Pratto had na vijf duels alweer mogen vertrekken bij Feyenoord, zo bevestigde Dick Advocaat vandaag. ,,Ik wil daar niet over jokken‘’, zei de trainer van de Rotterdammers vanmiddag in de persconferentie in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen VVV.

  1. Feyenoord keek volop beelden AZ-uit terug, al zat overtreding Berghuis er niet tussen

    Feyenoord keek volop beelden AZ-uit terug, al zat overtre­ding Berghuis er niet tussen

    Feyenoord verwerkte de 4-2 nederlaag in Alkmaar tegen AZ deze week op het trainingsveld met twee nieuwe spierblessures. Rechtsback Bart Nieuwkoop is er voorlopig niet meer bij door een hamstringblessure, een dag voor de wedstrijd tegen VVV liep ook de Duitser Christian Conteh deze kwetsuur op. De bij St. Pauli weggehaalde speler, die zo’n 450.000 euro heeft gekost, is tot op heden bepaald geen succes geworden in de Kuip.
  2. Ajax-trainer John van 't Schip had rode kaart Steven Bergwijn ‘absoluut niet verwacht’: ‘Het hield niet over’

    Ajax-trai­ner John van 't Schip had rode kaart Steven Bergwijn ‘absoluut niet verwacht’: ‘Het hield niet over’

    Ajax leek voor de eerste keer ooit in Amsterdam te gaan verliezen van Excelsior, maar de ploeg van John van ‘t Schip hield dankzij een late treffer alsnog een punt over aan het treffen met de Kralingers (2-2). Dat Steven Bergwijn een rode kaart gepresenteerd kreeg in de eerste helft, had de trainer niet zien aankomen. Vanaf dat moment kantelde het duel in de Johan Cruijff Arena.
    Amsterdam