Vitesse tankt vertrouwen: "Hopelijk hebben we een tik gegeven"

28 februari 2021, 12:31

Riechedly Bazoer hoopt dat VVV-Venlo zaterdagavond een tik heeft gekregen. De Venlonaren gingen zaterdagavond met 4-1 onderuit tegen Vitesse en zijn dinsdag opnieuw te gast in de GelreDome. Dan strijden de clubs om een plek in de finale van de KNVB Beker.

Met een doelpunt en een weggegeven strafschop speelde Bazoer zaterdag een hoofdrol bij de eerste van de twee ontmoetingen. Na twintig minuten veroorzaakte hij een penalty door Torino Hunte in het strafschopgebied onderuit te halen. "Ik raak de bal heel licht en glijd door, maar raak hem ook. Volgens mij was het wel een penalty", geeft Bazoer eerlijk toe bij ESPN.

Na een reeks van vijf wedstrijden zonder zege wist Vitesse tegen VVV-Venlo eindelijk weer een keer te winnen. "We zitten niet in de beste periode. Ik ben blij dat we gewonnen hebben, dat is goed voor het vertrouwen. De beker is heel belangrijk voor ons, hopelijk hebben we ze een tik gegeven en halen we de finale."

Thomas Letsch denkt ook dat de zege het vertrouwen van Vitesse goed heeft gedaan. "Dat we nu zo duidelijk winnen is in ieder geval een goed signaal naar dinsdag. Maar dinsdag telt de wedstrijd van vandaag niet meer", aldus Letsch bij Omroep Gelderland. "Het is ook gek om deze wedstrijd te analyseren en dat meteen ook als voorbeschouwing te doen op de nieuwe wedstrijd tegen VVV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen