"Krokettencompetitie? Die term wil ik niet bezigen"

24 oktober 2020, 18:51   Bijgewerkt: 24 oktober 2020, 19:39

Ajax liet zaterdagavond geen spaan heel van VVV-Venlo. In De Koel boekten de Amsterdammers een recordzege (0-13). Erik ten Hag wilde de zeer zwakke tegenstander na afloop niet afvallen en gaf zijn ploeg de complimenten. "We waren ontzettend hongerig", zei hij bij FOX Sports.

Ajax liep na de rode kaart voor Christian Kum in de 51e minuut uit naar een monsterscore. Na het wegsturen van de VVV-aanvoerder vonden de Amsterdammers in acht minuten vier keer het net. Voor FOX Sports-verslaggever Hans Kraay Jr. reden om het niveau van de Eredivisie in twijfel te trekken met de term 'krokettencompetitie'. Ten Hag moest daar niets van weten. "Die termen wil ik niet bezigen, want wij hebben het gewoon heel goed gedaan. We waren gretig en vastberaden om goals te maken. Een compliment voor de ploeg."

Ten Hag koos in de spits dit keer voor Lassina Traoré. Hij beschaamde het vertrouwen van zijn trainer niet, want Traoré vond maar liefst vijf keer het net. "Hij heeft laten zien dat hij steeds op de goede positie stond. Lassina was een aanspeelpunt, bereidde goals voor en maakte ze ook af. Hij heeft het goed gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen