Kruys: ‘Moeten derby winnen voor onze fans’

Rick Kruys wil dat zijn ploeg wint voor de VVV-supporters.© Laurens Eggen

Venlo -

Rick Kruys staat vrijdagavond (20.00 uur) voor het laatst als coach van VVV langs de lijn als zijn ploeg het in Maastricht opneemt tegen MVV. „Vorige week was er nog een kleine kans, nu spelen we echt nergens meer om. Dat is lastig.”

Qasim Hakim

Er was tijdens de 37ste speelronde nog een theoretische mogelijkheid voor VVV om in de race te blijven voor de plays-offs, maar die werd tenietgedaan door de overwinningen van Emmen en MVV. De Maastrichtenaren zijn de laatste tegenstander van Rick Kruys als coach van VVV. „Het verbaasde me dat er tegen Jong Ajax nog zoveel fans aanwezig waren in De Koel. Dat is voor mij de belangrijkste reden om nog een keer vol gas te geven. We moeten deze Limburgse derby winnen voor de fans”, aldus de VVV-coach.

VVV kan hooguit nog als elfde eindigen. „Vorige week was er nog een kleine kans, nu spelen we echt nergens meer om. Dat is lastig.” VVV opende de competitie tegen MVV. In De Koel werd het destijds 1-3 voor de Maastrichtenaren.

Opstelling: Van Crooij; Van Zutphen, Ketting, Roel Janssen, Simon Janssen; Sedlacek, Odriss, Smans: Sierra, Kosidis en Verheijen.

Niet inzetbaar: Timber (geblesseerd).

Alle Plus-artikelen lezen?

Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting (1,50 per week) of maandelijkse flexibiliteit (3,50 per week).

Kies digitaal