Play-off-droom van MVV: 'We zullen niks cadeau krijgen'

Maurice Verberne, de trainer van MVV
© PubliciteitVisie
MVV hoopt nog steeds op het laatste play-off ticket. Om dat te bereiken moeten de Maastrichtenaren, om te beginnen, zelf winnen van VVV-Venlo.
Die clash tussen zuid en noord vormt het sluitstuk van een enerverend seizoen waarin Venlonaren de nachtkaars hebben aangestoken, maar waar in Maastricht na alle financiële perikelen nog sportief succes gloort.

Rode loper

"Maar ik denk niet dat VVV de rode loper voor ons uitrolt om de nacompetitie te bereiken" vertelt trainer Maurice Verberne. Want MVV moet zelf winnen van VVV. Dan is een eerste stap gezet en als dat lukt kan de blik op de andere velden.

Scenario's

En zijn er scenario's noodzakelijk waarbij concurrenten als FC Emmen en NAC Breda punten laat liggen. Daarnaast is het voor MVV ook nog mogelijk om zich via de eindstand van de vierde periode te plaatsen.
Scenario play-off MVV
© L1

Kroon

Voor Verberne zijn het in elk geval de slotdagen van zijn periode als hoofdcoach in De Geusselt. Hij neemt na dit seizoen afscheid en zou een nieuwe toekomst kunnen krijgen bij FC Eindhoven: "Zij hebben zich inderdaad gemeld en we hebben gesproken, maar er is nog niets definitief." Verberne kon er om lachen. Hij heeft nog een klus te klaren om met de tweede deelname op rij aan de nacompetitie de kroon op zijn Maastrichtse werk te zetten.
De wedstrijd tussen MVV en VVV is vrijdag live te volgen via L1 Radio.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!