Roel Janssen tekent voor nog een jaar bij bij VVV-Venlo

VVV'er Roel Janssen wil graag nog door als voetballer
© Orange Pictures
Het contract van Roel Janssen bij VVV-Venlo is verlengd. Hoewel zijn oorspronkelijke verbintenis afliep, is deze nu met één jaar verlengd.
De Venlonaar staat onder contract bij VVV-Venlo tot de zomer van 2025.

Vaste waarde

Afgelopen zomer maakte Janssen de overstap van Fortuna Sittard en keerde hij voor de tweede keer terug naar VVV, de club waar zijn carrière begon. Gedurende dit seizoen is de 33-jarige een vaste waarde voor de Koelclub, met 29 officiële wedstrijden op zijn naam.

Topfit

Tot nu toe heeft Janssen 136 officiële wedstrijden gespeeld in het shirt van VVV. Met zijn nieuwe eenjarige contract kan dit aantal komend seizoen nog verder stijgen. "Ik was afgelopen zomer heel blij om terug te keren en het bevalt me dit seizoen erg goed om weer in mijn eigen stad te voetballen. Ik voel me nog altijd topfit en kijk ernaar uit om ook volgend seizoen bij VVV te spelen."

Van Hintum

Interim technisch manager Marc van Hintum is ook tevreden met de nieuwe overeenkomst van Janssen. "Roel is met zijn ervaring enorm belangrijk voor ons. Het is niet voor niets dat de nieuwe trainer John Lammers direct aangaf dat hij Roel graag wilde behouden. We zijn dan ook erg blij dat Roel volgend seizoen nog bij VVV speelt en voor de nodige ervaring kan zorgen binnen onze selectie."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!