MVV-fans feestend in optocht naar De Geusselt om spelers massaal te steunen

Maastricht -

MVV speelt vrijdagavond in De Geusselt tegen VVV voor de laatste kans op deelname aan de play offs. De Maastrichtse ploeg kan in eigen stadion rekenen op massale steun van de fans.

Redacte

Ruim duizend supporters van de Angel Side zijn om half zeven vertrokken vanaf Cafe Kokerel in de Frankenstraat richting het stadion De Geusselt. Ze liepen feestend door de woonwijk via de Terblijterweg naar het stadion. De sfeer zat er goed in.

De supporters hebben deze grote sfeeractie georganiseerd om hun club te ondersteunen. Als MVV wint tegen VVV en de directe concurrentie laat punten liggen, zijn de Maastrichtenaren zeker van een plek in de nacompetitie. En dat is de droom van alle supporters, jong en oud: promoveren via de play-offs naar de eredivisie. Niet alleen dus spannende uren in Kerkrade, maar ook in Maastricht.

Lees ook: MVV speelt laatste competitieduel tegen VVV in uitverkocht stadion, maar moet belangrijke pion waarschijnlijk missen

© Track’88

Alle Plus-artikelen lezen?

Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting (1,50 per week) of maandelijkse flexibiliteit (3,50 per week).

Kies digitaal